Vogelvlucht01 HR

Berichten

Vrijstaand Tuin HR
Nieuws

Terugkoppeling start verkoop

We kijken met een heel goed gevoel terug op het verkoopevent in zaal Streona. We hebben zeker 400 brochures uitgedeeld, 700 belangstellenden ontmoet en alle makelaars zijn van 10.00 tot 14. 00 uur in gesprek geweest met belangstellenden. Fantastisch nieuws. Land van Essche valt in de smaak en dat doet ons goed, want daar hebben we veel voor gedaan.

Sfeerfotografie Strijen 0914
Verhaal

Zo groen wordt Land van Essche

We vertelden al eerder hoe groen Land van Essche wordt. Maar hoe ziet straks de waterkant bij het appartementengebouw eruit en hoe worden de groenzones tussen de verandawoningen ingericht? Marco van Wetten van Ars Virens legt het met plezier uit.

Lve 6m brede woning (Laan)
Nieuws

Prijsranges

Bent u ook zo benieuwd wat de huizen in Land van Essche gaan kosten? Goed nieuws! In deze nieuwsbrief maken we de prijsranges bekend. Lees alles op uw gemak door. Mocht u naar aanleiding van de prijzen een andere voorkeur voor een woning hebben dan u eerder heeft aangegeven, dan kunt u dit aanpassen in uw account.

Ooms Veldhoen en Romeijn Makelaars
Verhaal

Bij Roy en Dagmar bent u in goede handen

Ooms Makelaars is een van de makelaars die Land van Essche gaat verkopen. Ooms heeft 10 kantoren, in de regio  groot-Rotterdam en Oud-Beijerland is daar één van. In Oud-Beijerland werken nieuwbouwexperts Roy Ehbel en Dagmar Hendriks. Zij zijn straks degenen met wie u de gesprekken heeft en bij wie u uw vragen kunt stellen. Een moment waar beide erg naar uitkijken, vertelt Roy.

Land van essche 1
Nieuws

Architecten Land van Essche aan het woord

Geef RoosRos Architecten een locatie en een blanco vel en de architect zal komen met een verrassend ontwerp dat past in de omgeving. Zo ging het ook bij Land van Essche. De stedenbouwkundige van de gemeente had al een prachtige opzet gemaakt voor de indeling van de wijk en ontwikkelaar BOwonen sprak een duidelijke voorkeur uit om de woningen in het plan het populaire signatuur van de jaren 30 mee te geven.

Land van essche 1
Nieuws

Wonen met vrij zicht over het water en de weilanden.

Het kan als u kiest voor een appartement in Land van Essche met groot balkon op het zuiden. Neem de lift naar boven en geniet van een heerlijk ruim appartement met veel lichtinval door de ramen van vloer tot plafond. Van de warmte heeft u geen last, want via de vloer kan het appartement enkele graden gekoeld worden.