Land van essche 4

Planning

Het is geweldig om te zien dat u ons enthousiasme voor Land van Essche deelt. De verkoop is 23 november gestart. Een groot succes! Tot wanneer kunt u zich inschrijven, hoe zit het met de toewijzing en wanneer start de bouw. U leest het hieronder.

Group 60

Prijzen
september 2023

Group 60

Eerste bijeenkomst
23 oktober

Group 60

Start verkoop
23 november 2023

Ellipse 5

Toewijzing van woningen
januari 2024

Ellipse 5

Start bouw
juni 2024

Ellipse 5

Oplevering
zomer 2025

Prijzen
De prijzen zijn bekend en staan bij elk bouwnummer vermeld. U kunt via de Woningzoeker alle woningen én de prijzen bekijken.

Start verkoop
Donderdag 23 november startte de verkoop met een webinar en zaterdag de 25e was er nog een verkoopevent. Vanaf nu kunt u zich online oriënteren en inschrijven. Verdiep u in de woningtypen, prijzen en plattegronden én schrijf u in. U kunt zich via de website inschrijven op één of meerdere bouwnummers van uw voorkeur. Hoe meer voorkeuren u doorgeeft, hoe groter de kans is dat we u een woning kunnen toewijzen. Het inschrijven werkt heel eenvoudig. 

  • Ga via Woningzoeker naar de woning die uw voorkeur heeft.
  • Klik op 'interesse', dan komt u bij het inschrijfformulier.
  • Vul het formulier in en doorloop alle stappen.
  • Bij tabblad 3 kunt u 1 tot 8 voorkeuren doorgeven.
  • Vul als eerste het bouwnummer in waar uw eerste voorkeur naar uitgaat en zo verder.
  • U kunt tussentijds de website verlaten. Wat u heeft opgeslagen, blijft bewaard. Zelfs als u de inschrijving heeft voltooid en ondertekend heeft, kunt u uw voorkeuren nog wijzigen.

Toewijzing van woningen
Vanwege de feestdagen in december hanteren we een langere inschrijfperiode. Na 23 november heeft u tot 8 januari 2024 23.59 uur om u in te schrijven. Het is niet ‘wie het eerst komt, die het eerst maalt.’ Na de sluitdatum kijken we hoeveel inschrijvingen er voor elk bouwnummer zijn. 

  • Als u de enige bent die zich in heeft geschreven op een bouwnummer, dan wordt u de optant. De makelaar belt u om een afspraak in te plannen voor een gesprek.
  • Als er meer inschrijvingen op één bouwnummer zijn, worden de mensen geselecteerd die een positieve hypotheekverklaring kunnen overleggen. Tussen deze mensen wordt er geloot. Dit geldt zowel voor de starterwoningen als alle andere woningen.

Start bouw
De start van de bouw is afhankelijk van de snelheid waarmee de woningen worden verkocht. Zodra 70% verkocht is, beginnen we. Gezien de grote interesse zijn we positief gestemd en verwachten we de voorbereidingen voor de bouw te kunnen starten medio mei 2024. De daadwerkelijke bouw start in juni 2024 gepland. De Maximale bouwtijd is 1 jaar

Oplevering
We verwachten de eerste woningen op te kunnen leveren in de zomer van 2025.

Disclaimer
We streven naar openheid en duidelijkheid over onze plannen, daarom delen we nu al deze informatie. Omdat we niet op alle aspecten invloed hebben, zoals vergunningen, de bouwer en de snelheid van de verkoop, kunnen aan deze planning geen rechten worden ontleend en kan het zijn dat we de planning iets moeten aanpassen.