OH 03

Planning

Najaar 2023 start verkoop fase 1. Meld u aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Het is geweldig om te zien dat u ons enthousiasme voor Land van Essche deelt. De inschrijvingen blijven binnenstromen. We kijken ernaar uit om u te ontmoeten en meer te vertellen over het groen Land van Essche en de energiezuinige nieuwbouwwoningen die er komen.

Prijzen
Voor eind september hebben we prijsranges van alle woningtypen bekendgemaakt.

Eerste bijeenkomst
Half oktober nodigen we u uit voor een webinar. Tijdens dit webinar zal het team het plan toelichten. Hoe zal Land van Essche eruitzien? Welke woningen zullen er zijn en wat betreft energiezuinigheid? U krijgt ook meer informatie van de makelaars over de verkoopprocedure, en financieel adviseur Chris Vaes zal uitleggen hoe u zich het beste kunt voorbereiden op een eventuele aankoop.

Start verkoop
De start van de verkoop staat nu gepland voor eind november. Op die dag zullen we nog een webinar organiseren en meer informatie onthullen. De prijzen op bouwnummerniveau zijn bekend, en u kunt alle plattegronden en belangrijke informatie op de website vinden. De mogelijkheid tot inschrijven begint direct na het webinar. De dag erna nodigen we u uit om de brochure op te halen en uw vragen aan ons team en de makelaars te stellen. Uiteraard staan de makelaars voor u klaar na deze verkoopdagen als u meer hulp nodig heeft bij het maken van een keuze. 

Toewijzing van woningen
Vanwege de feestdagen in december hanteren we een langere inschrijfperiode. De toewijzing van de woningen zal plaatsvinden in januari 2024.

Start bouw
De start van de bouw is afhankelijk van de snelheid waarmee de woningen worden verkocht. Zodra 70% verkocht is, zullen we beginnen. Gezien de grote interesse zijn we positief gestemd en verwachten we de voorbereidingen voor de bouw te kunnen starten medio mei 2024 en de daadwerkelijke start bouw in juni 2024. De Maximale bouwtijd is 1 jaar!

Oplevering
We verwachten de eerste woningen op te kunnen leveren in het in de zomer van 2025.

Disclaimer
We streven naar openheid en duidelijkheid over onze plannen, daarom delen we nu al deze informatie. Omdat we niet op alle aspecten invloed hebben, zoals vergunningen, de bouwer en de snelheid van de verkoop, kunnen aan deze planning geen rechten worden ontleend en kan het zijn dat we de planning iets moeten aanpassen.