e NHG-grens is verhoogd

Voor mensen die een energieneutrale woning kopen, wordt de NHG-grens in 2024 € 461.100. We zetten de 5 belangrijkste voordelen voor u op een rij.

LvE bericht 27

1. Geldverstrekkers belonen de extra zekerheid van NHG door een lagere hypotheekrente aan te bieden.2. Met een hypotheek met NHG weet u zeker dat deze aansluit bij uw inkomen.3. Mocht uw levensomstandigheden veranderen waardoor u de hypotheek niet meer kunt betalen, biedt NHG een vangnet waarop u kunt vertrouwen.4. Zelfs zonder vast contract is het mogelijk om een hypotheek met NHG af te sluiten.5. Als u uw woning met verlies verkoopt, kunnen we onder bepaalde voorwaarden de restschuld kwijtschelden. U hoeft de overgebleven schuld dan niet meer te betalen.In Land van Essche worden diverse woningen verkocht die onder de NHG-grens vallen, zoals de Verandawoning XL. Dit is een prachtig groot huis gelegen aan een autovrije groenzone. Klik hier om direct de Verandawoning XL te bekijken. Verken het aanbod en schrijf u in! De verkoop is gestart, en alle verkoopstukken staan op de website onder 'Informatie-Downloads'.

Meer nieuws

LvE bericht 36

Fase 2

Vorige week heeft iedereen die ingeschreven stond als belangstellende goed nieuws gekregen. Speciaal voor deze groep geïnteresseerden is fase 2 in de verkoop gebracht. Deze mensen krijgen 3 weken de tijd om zich in te schrijven. De woningen die na de inschrijftermijn niet onder optie zijn, worden vrij op de markt gebracht.

LvE bericht 35

Nieuws over fase 2

De grote belangstelling voor Land van Essche heeft ons positief verrast.
Sneller dan verwacht kunnen we daarom verder met fase 2.