De verkoop van Land van Essche start in november 2023

Wees goed voorbereid, regel een hypotheekverklaring!

LvE bericht 23

Een hypotheekverklaring wordt verstrekt na een financiële check door een hypotheekadviseur en toont aan dat u de woning en bijkomende kosten kunt betalen.

De animo voor Land van Essche is groot. De kans is dus groot dat er meer inschrijvingen binnenkomen dan de woningen die beschikbaar zijn. Mensen van wie uit de hypotheekverklaring blijkt dat zij de woning daadwerkelijk kunnen kopen, hebben voorrang in de toewijzing. Kortom, met een financiële check maakt u meer kans om uw droomhuis te bemachtigen.

Vaes Finance is als financieel expert betrokken bij Land van Essche. U kunt het team van Chris Vaes bereiken op telefoonnummer 0181-745030. Of neem even een kijkje op de webiste www.vaesfinance.nl

Meer nieuws

LvE bericht 36

Fase 2

Vorige week heeft iedereen die ingeschreven stond als belangstellende goed nieuws gekregen. Speciaal voor deze groep geïnteresseerden is fase 2 in de verkoop gebracht. Deze mensen krijgen 3 weken de tijd om zich in te schrijven. De woningen die na de inschrijftermijn niet onder optie zijn, worden vrij op de markt gebracht.

LvE bericht 35

Nieuws over fase 2

De grote belangstelling voor Land van Essche heeft ons positief verrast.
Sneller dan verwacht kunnen we daarom verder met fase 2.