De verkoop van Land van Essche start in november 2023

Wees goed voorbereid, regel een hypotheekverklaring!

LvE bericht 23

Een hypotheekverklaring wordt verstrekt na een financiële check door een hypotheekadviseur en toont aan dat u de woning en bijkomende kosten kunt betalen.

De animo voor Land van Essche is groot. De kans is dus groot dat er meer inschrijvingen binnenkomen dan de woningen die beschikbaar zijn. Mensen van wie uit de hypotheekverklaring blijkt dat zij de woning daadwerkelijk kunnen kopen, hebben voorrang in de toewijzing. Kortom, met een financiële check maakt u meer kans om uw droomhuis te bemachtigen.

Vaes Finance is als financieel expert betrokken bij Land van Essche. U kunt het team van Chris Vaes bereiken op telefoonnummer 0181-745030. Of neem even een kijkje op de webiste www.vaesfinance.nl

Meer nieuws

Vrijstaand Tuin HR

Terugkoppeling start verkoop

We kijken met een heel goed gevoel terug op het verkoopevent in zaal Streona. We hebben zeker 400 brochures uitgedeeld, 700 belangstellenden ontmoet en alle makelaars zijn van 10.00 tot 14. 00 uur in gesprek geweest met belangstellenden. Fantastisch nieuws. Land van Essche valt in de smaak en dat doet ons goed, want daar hebben we veel voor gedaan.

Centrumplan heerde persoonlijk account

Webinar Land van Essche

Maandag 23 oktober was het eerste informatieve webinar van Land van Essche. De opkomst was groot en de reacties waren enthousiast!