Terugkoppeling start verkoop

We kijken met een heel goed gevoel terug op het verkoopevent in zaal Streona. We hebben zeker 400 brochures uitgedeeld, 700 belangstellenden ontmoet en alle makelaars zijn van 10.00 tot 14. 00 uur in gesprek geweest met belangstellenden. Fantastisch nieuws. Land van Essche valt in de smaak en dat doet ons goed, want daar hebben we veel voor gedaan.

Vrijstaand Tuin HR

Was u er zaterdag ook? Dan heeft u de brochure al in handen. Kon u niet komen, dan kunt u de brochure downloaden óf hem volgende week nog even ophalen bij één van de makelaars.

Zo schrijft u zich in
Nu bent u aan zet. Wilt u ook wonen in deze nieuwe wijk die over niet al te lange tijd Strijen zal verrijken? Dan is nu het moment om in actie te komen. U kunt zich via de website inschrijven op één of meerdere bouwnummers van uw voorkeur. Hoe meer voorkeuren u doorgeeft, hoe groter de kans is dat we u een woning kunnen toewijzen. Het inschrijven werkt heel eenvoudig.

Ga via Woningzoeker naar de woning die uw voorkeur heeft.

  • Klik op 'interesse', dan komt u bij het inschrijfformulier.
  • Vul het formulier in en doorloop alle stappen.
  • Bij tabblad 3 kunt u 1 tot 8 voorkeuren doorgeven.
  • Vul als eerste het bouwnummer in waar uw eerste voorkeur naar uitgaat en zo verder.
  • U kunt tussentijds de website verlaten. Wat u heeft opgeslagen, blijft bewaard. Zelfs als u de inschrijving heeft voltooid en ondertekend heeft, kunt u uw voorkeuren nog wijzigen.

En hoe nu verder?
In uw account op de website staat het inschrijfformulier. Als u hierop klikt, staat precies omschreven wat u kunt verwachten de komende periode. U heeft tot 8 januari 23:59 de tijd om u in te schrijven. Het is niet 'wie het eerst komt, die het eerst maalt.' Na de sluitdatum kijken we hoeveel inschrijvingen er voor elk bouwnummer zijn.

Als u de enige bent die zich heeft ingeschreven op een bouwnummer, dan wordt u de optant. De makelaar belt u om een afspraak in te plannen voor een gesprek. Als er meer inschrijvingen op één bouwnummer zijn, worden de mensen geselecteerd die een positieve hypotheekverklaring kunnen overleggen. Tussen deze mensen wordt geloot. Dit geldt voor zowel de starterswoningen als alle andere woningen.

Wij wensen u veel succes en plezier. Als u er niet uitkomt, neem dan contact op met de makelaar. Zij helpen u met plezier.
Makelaardij de Jong:
- Email adres kantoor Puttershoek: puttershoek@makelaardijdejong.nl
- Email adres kantoor Oud-Beijerland: info@makelaardijdejong.nl
Ooms Veldhoen & Romeijn Makelaars:
- Email adres: hoekschewaard@ooms.com

We laten snel weer van ons horen.

Hartelijke groet,

Team Land van Essche

Meer nieuws

LvE bericht 36

Fase 2

Vorige week heeft iedereen die ingeschreven stond als belangstellende goed nieuws gekregen. Speciaal voor deze groep geïnteresseerden is fase 2 in de verkoop gebracht. Deze mensen krijgen 3 weken de tijd om zich in te schrijven. De woningen die na de inschrijftermijn niet onder optie zijn, worden vrij op de markt gebracht.

LvE bericht 35

Nieuws over fase 2

De grote belangstelling voor Land van Essche heeft ons positief verrast.
Sneller dan verwacht kunnen we daarom verder met fase 2.