Wonen met vrij zicht over het water en de weilanden.

Het kan als u kiest voor een appartement in Land van Essche met groot balkon op het zuiden. Neem de lift naar boven en geniet van een heerlijk ruim appartement met veel lichtinval door de ramen van vloer tot plafond. Van de warmte heeft u geen last, want via de vloer kan het appartement enkele graden gekoeld worden.

Land van essche 1

De appartementen zijn zeer compleet en volgens WoonKeur. WoonKeur is een certificaat dat wordt afgegeven als een woningen voldoet aan het niveau van toegankelijkheid, gebruikskwaliteit, aanpasbaarheid en flexibiliteit. Het doel hiervan is om woningen levensloopbestendig te maken.

Dit is het aanbod:
Appartement L van 75 tot 95 m2 bvo
Appartement XL van 95 tot 130 m2 bvo 

Aantrekkelijk? Bezoek snel de website en bekijk de appartementen op uw gemak.

Er zijn ook nog prachtige penthouses. 

Meer nieuws

Vrijstaand Tuin HR

Terugkoppeling start verkoop

We kijken met een heel goed gevoel terug op het verkoopevent in zaal Streona. We hebben zeker 400 brochures uitgedeeld, 700 belangstellenden ontmoet en alle makelaars zijn van 10.00 tot 14. 00 uur in gesprek geweest met belangstellenden. Fantastisch nieuws. Land van Essche valt in de smaak en dat doet ons goed, want daar hebben we veel voor gedaan.

Centrumplan heerde persoonlijk account

Webinar Land van Essche

Maandag 23 oktober was het eerste informatieve webinar van Land van Essche. De opkomst was groot en de reacties waren enthousiast!