Starters in Land van Essche

De starterslening is een financieel instrument dat in de gemeente Strijen wordt aangeboden om starters op de woningmarkt te ondersteunen bij het kopen van hun eerste koopwoning. Het is een aanvullende lening boven op de hypotheek die u bij een bank kunt afsluiten.

Land van essche 11

Het voordeel van een starterslening is dat u de eerste drie jaar geen rente en aflossing hoeft te betalen. Na deze periode betaalt u rente en aflossing, maar alleen als uw inkomen dit toelaat. Om in aanmerking te komen voor een starterslening moet u aan bepaalde voorwaarden voldoen. Kijk eens op de site van de gemeente Hoeksche Waard voor meer informatie.

Meer nieuws

Vrijstaand Tuin HR

Terugkoppeling start verkoop

We kijken met een heel goed gevoel terug op het verkoopevent in zaal Streona. We hebben zeker 400 brochures uitgedeeld, 700 belangstellenden ontmoet en alle makelaars zijn van 10.00 tot 14. 00 uur in gesprek geweest met belangstellenden. Fantastisch nieuws. Land van Essche valt in de smaak en dat doet ons goed, want daar hebben we veel voor gedaan.

Centrumplan heerde persoonlijk account

Webinar Land van Essche

Maandag 23 oktober was het eerste informatieve webinar van Land van Essche. De opkomst was groot en de reacties waren enthousiast!