Natuur en wonen komen samen

De groene aders in de wijk volgen de slotenstructuur van het oorspronkelijke landschap en lopen vanuit de polder door naar het nieuwe woongebied tot aan de Schenkeldijk.

LvE bericht 7

De wijk is ontworpen met zo min mogelijk verharding en zoveel mogelijk groen. Parkeren gebeurt daarom zoveel mogelijk uit het zicht.

Hierdoor ontstaat er een dorpse sfeer waar groen een hoofdrol heeft. Kortom, Land van Essche is de perfecte plek voor kinderen om op te groeien. Kinderen kunnen vrij spelen en vriendjes zijn zo gemaakt. Iedereen is hier nieuw.

Laat u zich verleiden door Land van Essche? Dan woont u straks in een energieneutraal, duurzaam, comfortabel nieuwbouwhuis. Schrijf u dan snel in op de website. We houden iedereen via nieuwsbrieven op de hoogte.

Meer nieuws

Vrijstaand Tuin HR

Terugkoppeling start verkoop

We kijken met een heel goed gevoel terug op het verkoopevent in zaal Streona. We hebben zeker 400 brochures uitgedeeld, 700 belangstellenden ontmoet en alle makelaars zijn van 10.00 tot 14. 00 uur in gesprek geweest met belangstellenden. Fantastisch nieuws. Land van Essche valt in de smaak en dat doet ons goed, want daar hebben we veel voor gedaan.

Centrumplan heerde persoonlijk account

Webinar Land van Essche

Maandag 23 oktober was het eerste informatieve webinar van Land van Essche. De opkomst was groot en de reacties waren enthousiast!