Natuur en wonen komen samen

De groene aders in de wijk volgen de slotenstructuur van het oorspronkelijke landschap en lopen vanuit de polder door naar het nieuwe woongebied tot aan de Schenkeldijk.

LvE bericht 7

De wijk is ontworpen met zo min mogelijk verharding en zoveel mogelijk groen. Parkeren gebeurt daarom zoveel mogelijk uit het zicht.

Hierdoor ontstaat er een dorpse sfeer waar groen een hoofdrol heeft. Kortom, Land van Essche is de perfecte plek voor kinderen om op te groeien. Kinderen kunnen vrij spelen en vriendjes zijn zo gemaakt. Iedereen is hier nieuw.

Laat u zich verleiden door Land van Essche? Dan woont u straks in een energieneutraal, duurzaam, comfortabel nieuwbouwhuis. Schrijf u dan snel in op de website. We houden iedereen via nieuwsbrieven op de hoogte.

Meer nieuws

LvE bericht 36

Fase 2

Vorige week heeft iedereen die ingeschreven stond als belangstellende goed nieuws gekregen. Speciaal voor deze groep geïnteresseerden is fase 2 in de verkoop gebracht. Deze mensen krijgen 3 weken de tijd om zich in te schrijven. De woningen die na de inschrijftermijn niet onder optie zijn, worden vrij op de markt gebracht.

LvE bericht 35

Nieuws over fase 2

De grote belangstelling voor Land van Essche heeft ons positief verrast.
Sneller dan verwacht kunnen we daarom verder met fase 2.