In Land van Essche komen 3 woonsferen.

In Land van Essche komen 3 woonsferen. Dit keer vertellen we meer over Wonen aan het Groen.

Land van essche 3

Land van Essche heeft twee prachtige groenzones die de landelijke omgeving letterlijk de wijk in brengen. Het leuke is dat u hieraan kunt wonen. De woningen aan de groenzone hebben een veranda, wat het extra uitnodigend maakt om hier te zitten en te genieten van wat er voor de deur gebeurt.

De groenzone is autovrij! Parkeren gebeurt achter de tuinen in een hof. Doordat de zone autovrij is, woont u hier in een heel natuurlijke setting.

Samen met een ecoloog gaan we de groenzone inrichten. Nu is al bekend dat het landschap glooiend wordt en dat er een wadi komt. In een wadi kan water worden geborgen als er veel regen valt. Dit is een van de manieren waarop we in Land van Essche omgaan met klimaatadaptatie.

Deze woningen komen aan de autovrije groenzone:
• Verandawoning voor starters circa 130 m2 bvo
• Verandawoning L circa 140 m2 bvo
• Verandawoning XL circa 160 m2 bvo

Meer nieuws

Vrijstaand Tuin HR

Terugkoppeling start verkoop

We kijken met een heel goed gevoel terug op het verkoopevent in zaal Streona. We hebben zeker 400 brochures uitgedeeld, 700 belangstellenden ontmoet en alle makelaars zijn van 10.00 tot 14. 00 uur in gesprek geweest met belangstellenden. Fantastisch nieuws. Land van Essche valt in de smaak en dat doet ons goed, want daar hebben we veel voor gedaan.

Centrumplan heerde persoonlijk account

Webinar Land van Essche

Maandag 23 oktober was het eerste informatieve webinar van Land van Essche. De opkomst was groot en de reacties waren enthousiast!