In Land van Essche komen 3 woonsferen.

In Land van Essche komen 3 woonsferen. Dit keer vertellen we meer over Wonen aan het Groen.

Land van essche 3

Land van Essche heeft twee prachtige groenzones die de landelijke omgeving letterlijk de wijk in brengen. Het leuke is dat u hieraan kunt wonen. De woningen aan de groenzone hebben een veranda, wat het extra uitnodigend maakt om hier te zitten en te genieten van wat er voor de deur gebeurt.

De groenzone is autovrij! Parkeren gebeurt achter de tuinen in een hof. Doordat de zone autovrij is, woont u hier in een heel natuurlijke setting.

Samen met een ecoloog gaan we de groenzone inrichten. Nu is al bekend dat het landschap glooiend wordt en dat er een wadi komt. In een wadi kan water worden geborgen als er veel regen valt. Dit is een van de manieren waarop we in Land van Essche omgaan met klimaatadaptatie.

Deze woningen komen aan de autovrije groenzone:
• Verandawoning voor starters circa 130 m2 bvo
• Verandawoning L circa 140 m2 bvo
• Verandawoning XL circa 160 m2 bvo

Meer nieuws

LvE bericht 36

Fase 2

Vorige week heeft iedereen die ingeschreven stond als belangstellende goed nieuws gekregen. Speciaal voor deze groep geïnteresseerden is fase 2 in de verkoop gebracht. Deze mensen krijgen 3 weken de tijd om zich in te schrijven. De woningen die na de inschrijftermijn niet onder optie zijn, worden vrij op de markt gebracht.

LvE bericht 35

Nieuws over fase 2

De grote belangstelling voor Land van Essche heeft ons positief verrast.
Sneller dan verwacht kunnen we daarom verder met fase 2.