Het neusje van de zalm!

Wordt één van de gloednieuwe penthouses in Strijen uw nieuwe thuis? 

LvE bericht 13

Dan kunt u straks genieten van een penthouse met fantastisch terras. Ga zitten en kijk uit over de weilanden. Wat een ruimte en vrijheid!

  • Bruto vloeroppervlakte circa 150 tot 200 m2
  • Terras van 30 tot wel 60 m2
  • Duurzaam en energieneutraal, lage energierekening en rentekorting op de hypotheek
  • Parkeren in het parkeerhof

In het mooie gebouw, dat ontworpen is in de populaire jaren 30 stijl, is een lift aanwezig. U kunt genieten van gelijkvloers wonen in een groene omgeving.

Het penthouse is energieneutraal, wat zorgt voor een fijn en constant binnenklimaat. Daarnaast resulteert dit in een zeer lage energierekening en kunt u rentekorting krijgen op uw hypotheek.
Aantrekkelijk? Bezoek snel de website en bekijk de appartementen op uw gemak. Er zijn ook nog prachtige penthouses. Laat u zich verleiden? Schrijf u nu op in de website.

Meer nieuws

Vrijstaand Tuin HR

Terugkoppeling start verkoop

We kijken met een heel goed gevoel terug op het verkoopevent in zaal Streona. We hebben zeker 400 brochures uitgedeeld, 700 belangstellenden ontmoet en alle makelaars zijn van 10.00 tot 14. 00 uur in gesprek geweest met belangstellenden. Fantastisch nieuws. Land van Essche valt in de smaak en dat doet ons goed, want daar hebben we veel voor gedaan.

Centrumplan heerde persoonlijk account

Webinar Land van Essche

Maandag 23 oktober was het eerste informatieve webinar van Land van Essche. De opkomst was groot en de reacties waren enthousiast!