Groot wonen aan de autovrije groenzone!

Deze verandawoning XL in Land van Essche, Strijen is ongeveer 160 m2 groot en 4 slaapkamers. Maar met gemak kunt er 6 slaapkamers van maken. 

Land van essche 5

Geniet straks van een heerlijke tuin op het westen waar u tot in de late uurtjes van de zon geniet. 's Ochtends kunt u heerlijk zitten op de veranda voor het huis. Gezellig aan de groenzone.

  • Bruto vloeroppervlakte circa 160 m2
  • Tuin van minimaal 12 meter tot wel 15 meter diep op het westen
  • 4 tot 6 slaapkamers
  • Duurzaam en energieneutraal, lage energierekening en rentekorting op de hypotheek
  • Parkeren in de straat of het hofje
  • Kindvriendelijke wijk met veel speelruimte voor de kinderen

Het grote voordeel aan deze nieuwbouwwoning is dat deze energieneutraal is. Dit zorgt voor een zeer aangenaam binnenklimaat en een lage energierekening. Bovendien kunt u rentekorting krijgen op uw hypotheek.

Schrijf u meteen in. De verkoop start al in het najaar van 2023. Via nieuwsbrieven houden we u op de hoogte.

 

Meer nieuws

Vrijstaand Tuin HR

Terugkoppeling start verkoop

We kijken met een heel goed gevoel terug op het verkoopevent in zaal Streona. We hebben zeker 400 brochures uitgedeeld, 700 belangstellenden ontmoet en alle makelaars zijn van 10.00 tot 14. 00 uur in gesprek geweest met belangstellenden. Fantastisch nieuws. Land van Essche valt in de smaak en dat doet ons goed, want daar hebben we veel voor gedaan.

Centrumplan heerde persoonlijk account

Webinar Land van Essche

Maandag 23 oktober was het eerste informatieve webinar van Land van Essche. De opkomst was groot en de reacties waren enthousiast!