Eindelijk weer een grote rijwoning voor 360.000 euro!

De verkoopprijs ligt straks op 360.000 euro. Dat betekent dat het huis met NHG-garantie gekocht kan worden, waardoor een lagere hypotheekrente mogelijk is. Daarbij geeft een NHG-garantie een veilig gevoel

LvE bericht 10

Wanneer u door omstandigheden de hypotheek niet meer kunt betalen en daardoor gedwongen wordt uw huis te verkopen, kan het voorkomen dat de opbrengst van de verkoop lager is dan de hoogte van uw hypotheekschuld. In dat geval kan het NHG-borgstelsel de restschuld overnemen, waardoor u niet met een grote financiële last blijft zitten.

De getoonde impressie is een eerste planontwikkeling/uitwerking van de architect.

Meer nieuws

Vrijstaand Tuin HR

Terugkoppeling start verkoop

We kijken met een heel goed gevoel terug op het verkoopevent in zaal Streona. We hebben zeker 400 brochures uitgedeeld, 700 belangstellenden ontmoet en alle makelaars zijn van 10.00 tot 14. 00 uur in gesprek geweest met belangstellenden. Fantastisch nieuws. Land van Essche valt in de smaak en dat doet ons goed, want daar hebben we veel voor gedaan.

Centrumplan heerde persoonlijk account

Webinar Land van Essche

Maandag 23 oktober was het eerste informatieve webinar van Land van Essche. De opkomst was groot en de reacties waren enthousiast!