Eindelijk een lekker ruime rijwoning voor starters!

Met royale tuin en 3 slaapkamers voor € 250.000,- v.o.n. 

LvE bericht 12

Sta je op het punt om je eerste huis te kopen? En gaat je voorkeur uit naar nieuwbouw? We hebben in Land van Essche een aantal woningen, speciaal voor starters. 

 Bruto vloeroppervlakte circa 140 m2

  • Tuin van minimaal 10 meter tot wel 15 meter op het oosten of westen
  • Voortuin met veranda 
  • Parkeren in parkeerhof of voor de deur
  • Duurzaam en energieneutraal, lage energierekening en rentekorting op de hypotheek
  • Koopstartregeling voor aantrekkelijke financiering
  • Koopprijs van ca. € 250.000,- v.o.n.

 De veranda aan de voorkant van het huis ligt aan een autovrije groenzone. Het fijne aan deze starterswoningen is dat ze energieneutraal zijn. In het kort betekent dit dat je geniet van veel comfort én een lage energierekening. Veel beter dan dit wordt het niet. Zie je jezelf al genieten op deze fantastische plek? Schrijf je gelijk in als belangstellende op de website, dan mis je niets. De verkoop start namelijk al in het najaar van 2023.

Meer nieuws

Vrijstaand Tuin HR

Terugkoppeling start verkoop

We kijken met een heel goed gevoel terug op het verkoopevent in zaal Streona. We hebben zeker 400 brochures uitgedeeld, 700 belangstellenden ontmoet en alle makelaars zijn van 10.00 tot 14. 00 uur in gesprek geweest met belangstellenden. Fantastisch nieuws. Land van Essche valt in de smaak en dat doet ons goed, want daar hebben we veel voor gedaan.

Centrumplan heerde persoonlijk account

Webinar Land van Essche

Maandag 23 oktober was het eerste informatieve webinar van Land van Essche. De opkomst was groot en de reacties waren enthousiast!