Bij Roy en Dagmar bent u in goede handen

Ooms Makelaars is een van de makelaars die Land van Essche gaat verkopen. Ooms heeft 10 kantoren, in de regio  groot-Rotterdam en Oud-Beijerland is daar één van. In Oud-Beijerland werken nieuwbouwexperts Roy Ehbel en Dagmar Hendriks. Zij zijn straks degenen met wie u de gesprekken heeft en bij wie u uw vragen kunt stellen. Een moment waar beide erg naar uitkijken, vertelt Roy.

Ooms Veldhoen en Romeijn Makelaars

“Zowel Dagmar als ik gaan altijd voor een persoonlijke benadering. We voelen ons betrokken bij deze belangrijke stap die mensen maken en begrijpen dat je daar wakker van kunt liggen. Maar het mooie is dat we met onze begeleiding kunnen zorgen dat het kopen van een nieuw huis ontspannen wordt.”

Enthousiast!
Als we vragen wat Roy van Land van Essche vindt, lacht hij. “Ik hoef geen enthousiasme te faken, Land van Essche biedt alles waar op dit moment behoefte aan is. Het is een perfecte toevoeging aan wat er nu te koop is in Strijen en de rest van Hoeksche Waard. Ik woon zelf in Maasdam, een dorp verderop, dus ik ken de plek en de woonbehoeften in de regio goed. Land van Essche is niet zomaar een rijtje huizen dat tussen de bestaande woningen wordt gebouwd, het is een compleet nieuwe woonwijk. Doordat iedereen er ongeveer gelijktijdig komt wonen en hetzelfde traject doorloopt, zal er snel een band ontstaan, naar mijn ervaring.

Klaar voor de toekomst
“Wat ik ook een groot pluspunt vind, is de duurzaamheid van de woningen. Deze woningen zijn spiksplinternieuw en worden voorzien van de nieuwste technieken en materialen. Geen rotte kozijnen, asbest en bruine steenstrips, maar een frisse start waar iedereen zijn eigen draai aan kan geven. Daarbij zijn deze woningen zo duurzaam dat ze klaar zijn voor de toekomst en een lage energierekening garanderen bij normaal gebruik.”

Waar voor uw geld
Als je zo'n grote aankoop doet, moet je waar voor je geld krijgen, vindt Roy. “En dat krijg je in Land van Essche. De architectuur is mooi en BOwonen heeft heel veel aandacht voor de inrichting van de ruimte rond de huizen. Daardoor wordt dit echt een mooie buurt. Dit in combinatie met tot de verbeelding sprekende prijzen maakt dat het nieuwbouwplan erg in de smaak valt. Dat zie ik terug aan het aantal inschrijvingen dat elke week toeneemt.”

Ooms is een full-service makelaarskantoor dat u volledig kan ontzorgen, ook met de verkoop van uw bestaande woning, of u nu in Rotterdam, Dordrecht of de Hoeksche Waard woont. Roy en Dagmar kijken er enorm naar uit om te ontmoeten en te begeleiden. Met de dijk aan ervaring in het verkopen van nieuwbouw bent u bij deze twee in goede handen.

Meer nieuws

LvE bericht 36

Fase 2

Vorige week heeft iedereen die ingeschreven stond als belangstellende goed nieuws gekregen. Speciaal voor deze groep geïnteresseerden is fase 2 in de verkoop gebracht. Deze mensen krijgen 3 weken de tijd om zich in te schrijven. De woningen die na de inschrijftermijn niet onder optie zijn, worden vrij op de markt gebracht.

LvE bericht 35

Nieuws over fase 2

De grote belangstelling voor Land van Essche heeft ons positief verrast.
Sneller dan verwacht kunnen we daarom verder met fase 2.