Bent u als starter op zoek naar een duurzaam nieuwbouwhuis

Wat een goede start! Energieneutraal (ENG) is een term die wordt gebruikt om aan te geven dat een woning over een heel jaar gezien evenveel energie opwekt als dat deze verbruikt.

LvE bericht 9

Het doel van energieneutraal bouwen is om de CO2-uitstoot te verminderen en de energievoorziening te verduurzamen. Door energieneutraal te bouwen kunnen we onze ecologische voetafdruk verkleinen en bijdragen aan een betere toekomst voor de planeet.

Kortom, in Land van Essche kunt u genieten van een modern en comfortabel huis én bijdragen aan een betere toekomst voor onze planeet.

Interesse? Schrijf u in en blijf op de hoogte.

Meer nieuws

Vrijstaand Tuin HR

Terugkoppeling start verkoop

We kijken met een heel goed gevoel terug op het verkoopevent in zaal Streona. We hebben zeker 400 brochures uitgedeeld, 700 belangstellenden ontmoet en alle makelaars zijn van 10.00 tot 14. 00 uur in gesprek geweest met belangstellenden. Fantastisch nieuws. Land van Essche valt in de smaak en dat doet ons goed, want daar hebben we veel voor gedaan.

Centrumplan heerde persoonlijk account

Webinar Land van Essche

Maandag 23 oktober was het eerste informatieve webinar van Land van Essche. De opkomst was groot en de reacties waren enthousiast!