Wonen met vrij zicht over het water en de weilanden.

Het kan als u kiest voor een appartement in Land van Essche met groot balkon op het zuiden. Neem de lift naar boven en geniet van een heerlijk ruim appartement met veel lichtinval door de ramen van vloer tot plafond. Van de warmte heeft u geen last, want via de vloer kan het appartement enkele graden gekoeld worden.

Land van essche 1

De appartementen zijn zeer compleet en volgens WoonKeur. WoonKeur is een certificaat dat wordt afgegeven als een woningen voldoet aan het niveau van toegankelijkheid, gebruikskwaliteit, aanpasbaarheid en flexibiliteit. Het doel hiervan is om woningen levensloopbestendig te maken.

Dit is het aanbod:
Appartement L van 75 tot 95 m2 bvo
Appartement XL van 95 tot 130 m2 bvo 

Aantrekkelijk? Bezoek snel de website en bekijk de appartementen op uw gemak.

Er zijn ook nog prachtige penthouses. 

Meer nieuws

Lve 6m brede woning (Laan)

Prijsranges

Bent u ook zo benieuwd wat de huizen in Land van Essche gaan kosten? Goed nieuws! In deze nieuwsbrief maken we de prijsranges bekend. Lees alles op uw gemak door. Mocht u naar aanleiding van de prijzen een andere voorkeur voor een woning hebben dan u eerder heeft aangegeven, dan kunt u dit aanpassen in uw account.

De Jong Makelaardij 4078kopie

Bij De Jong laten ze u nieuwbouw beleven alsof het al gebouwd is

Het enthousiaste team van Makelaardij de Jong kan niet wachten om u te ontmoeten én te begeleiden. We spreken met Jens en Donald de Jong, die namens het team vertellen hoe zij u helpen bij de aankoop. In een notendop dan, want eenmaal aan tafel met één van de nieuwbouwmakelaars wordt alles stap voor stap doorgenomen.

Ooms Veldhoen en Romeijn Makelaars

Bij Roy en Dagmar bent u in goede handen

Ooms Makelaars is een van de makelaars die Land van Essche gaat verkopen. Ooms heeft 10 kantoren, in de regio  groot-Rotterdam en Oud-Beijerland is daar één van. In Oud-Beijerland werken nieuwbouwexperts Roy Ehbel en Dagmar Hendriks. Zij zijn straks degenen met wie u de gesprekken heeft en bij wie u uw vragen kunt stellen. Een moment waar beide erg naar uitkijken, vertelt Roy.