Vrijstaand wonen!

Het kan in Land van Essche, waar enkele vrijstaande laanwoningen in de prachtige jaren 30 stijl worden gebouwd.

LVE vrijstaaande woning

Nieuw, duurzaam, charmant, energiezuinig én heel ruim. Is dit wat u zoekt in een huis? 

  • 6,5 meter breed
  • bruto vloeroppervlakte van circa 210 m2
  • kavel van minimaal 500 m2
  • tuin op het westen en de diepte van ongeveer 17 meter diep
  • achtertuin grenst aan een singel
  • ruime voortuin en voor de garage plaats voor 2 auto's

De verkoop van fase 1 in Land van Strijen start in het najaar van 2023. Schrijft u zich in als belangstellende? Dan houden we u graag op de hoogte.

Meer nieuws

Lve 6m brede woning (Laan)

Prijsranges

Bent u ook zo benieuwd wat de huizen in Land van Essche gaan kosten? Goed nieuws! In deze nieuwsbrief maken we de prijsranges bekend. Lees alles op uw gemak door. Mocht u naar aanleiding van de prijzen een andere voorkeur voor een woning hebben dan u eerder heeft aangegeven, dan kunt u dit aanpassen in uw account.

De Jong Makelaardij 4078kopie

Bij De Jong laten ze u nieuwbouw beleven alsof het al gebouwd is

Het enthousiaste team van Makelaardij de Jong kan niet wachten om u te ontmoeten én te begeleiden. We spreken met Jens en Donald de Jong, die namens het team vertellen hoe zij u helpen bij de aankoop. In een notendop dan, want eenmaal aan tafel met één van de nieuwbouwmakelaars wordt alles stap voor stap doorgenomen.

Ooms Veldhoen en Romeijn Makelaars

Bij Roy en Dagmar bent u in goede handen

Ooms Makelaars is een van de makelaars die Land van Essche gaat verkopen. Ooms heeft 10 kantoren, in de regio  groot-Rotterdam en Oud-Beijerland is daar één van. In Oud-Beijerland werken nieuwbouwexperts Roy Ehbel en Dagmar Hendriks. Zij zijn straks degenen met wie u de gesprekken heeft en bij wie u uw vragen kunt stellen. Een moment waar beide erg naar uitkijken, vertelt Roy.