Verandawoning XL - uitgelicht

Dit keer zetten we de Verandawoning XL in de spotlight.

Land van essche 3

Deze woning biedt alle ruimte voor een gezin met 160 m2 woonoppervlakte en een heerlijke tuin op het westen. Tot in de late uurtjes van de zon genieten! 's Ochtends zit u heerlijk op de veranda voor het huis.

Deze verandawoning is 6 meter breed en dat ziet u terug in de riante living, grote leefkeuken en de 3 slaapkamers. Op de vrij indeelbare zolder kunt u nog meer kamers creëren.

Is dit precies wat u zoekt? Schrijf u meteen in en mis niets. Via nieuwsbrieven houden we u op de hoogte.

  • Bruto vloeroppervlakte circa 160 m2
  • Tuin van minimaal 12 meter tot wel 15 meter diep op het westen
  • Duurzaam en energieneutraal, lage energierekening en rentekorting op de hypotheek.
  • Parkeren in de straat of het hofje

Meer nieuws

Lve 6m brede woning (Laan)

Prijsranges

Bent u ook zo benieuwd wat de huizen in Land van Essche gaan kosten? Goed nieuws! In deze nieuwsbrief maken we de prijsranges bekend. Lees alles op uw gemak door. Mocht u naar aanleiding van de prijzen een andere voorkeur voor een woning hebben dan u eerder heeft aangegeven, dan kunt u dit aanpassen in uw account.

De Jong Makelaardij 4078kopie

Bij De Jong laten ze u nieuwbouw beleven alsof het al gebouwd is

Het enthousiaste team van Makelaardij de Jong kan niet wachten om u te ontmoeten én te begeleiden. We spreken met Jens en Donald de Jong, die namens het team vertellen hoe zij u helpen bij de aankoop. In een notendop dan, want eenmaal aan tafel met één van de nieuwbouwmakelaars wordt alles stap voor stap doorgenomen.

Ooms Veldhoen en Romeijn Makelaars

Bij Roy en Dagmar bent u in goede handen

Ooms Makelaars is een van de makelaars die Land van Essche gaat verkopen. Ooms heeft 10 kantoren, in de regio  groot-Rotterdam en Oud-Beijerland is daar één van. In Oud-Beijerland werken nieuwbouwexperts Roy Ehbel en Dagmar Hendriks. Zij zijn straks degenen met wie u de gesprekken heeft en bij wie u uw vragen kunt stellen. Een moment waar beide erg naar uitkijken, vertelt Roy.