Natuur en wonen komen samen

De groene aders in de wijk volgen de slotenstructuur van het oorspronkelijke landschap en lopen vanuit de polder door naar het nieuwe woongebied tot aan de Schenkeldijk.

LvE bericht 7

De wijk is ontworpen met zo min mogelijk verharding en zoveel mogelijk groen. Parkeren gebeurt daarom zoveel mogelijk uit het zicht.

Hierdoor ontstaat er een dorpse sfeer waar groen een hoofdrol heeft. Kortom, Land van Essche is de perfecte plek voor kinderen om op te groeien. Kinderen kunnen vrij spelen en vriendjes zijn zo gemaakt. Iedereen is hier nieuw.

Laat u zich verleiden door Land van Essche? Dan woont u straks in een energieneutraal, duurzaam, comfortabel nieuwbouwhuis. Schrijf u dan snel in op de website. We houden iedereen via nieuwsbrieven op de hoogte.

Meer nieuws

Lve 6m brede woning (Laan)

Prijsranges

Bent u ook zo benieuwd wat de huizen in Land van Essche gaan kosten? Goed nieuws! In deze nieuwsbrief maken we de prijsranges bekend. Lees alles op uw gemak door. Mocht u naar aanleiding van de prijzen een andere voorkeur voor een woning hebben dan u eerder heeft aangegeven, dan kunt u dit aanpassen in uw account.

De Jong Makelaardij 4078kopie

Bij De Jong laten ze u nieuwbouw beleven alsof het al gebouwd is

Het enthousiaste team van Makelaardij de Jong kan niet wachten om u te ontmoeten én te begeleiden. We spreken met Jens en Donald de Jong, die namens het team vertellen hoe zij u helpen bij de aankoop. In een notendop dan, want eenmaal aan tafel met één van de nieuwbouwmakelaars wordt alles stap voor stap doorgenomen.

Ooms Veldhoen en Romeijn Makelaars

Bij Roy en Dagmar bent u in goede handen

Ooms Makelaars is een van de makelaars die Land van Essche gaat verkopen. Ooms heeft 10 kantoren, in de regio  groot-Rotterdam en Oud-Beijerland is daar één van. In Oud-Beijerland werken nieuwbouwexperts Roy Ehbel en Dagmar Hendriks. Zij zijn straks degenen met wie u de gesprekken heeft en bij wie u uw vragen kunt stellen. Een moment waar beide erg naar uitkijken, vertelt Roy.