Land van Essche is kindvriendelijk

Dat wil zeggen dat er overal plek is om te spelen én auto’s zijn hier te gast.

LvE bericht 1

Langs het water aan de zuidzijde blijft de buurt helemaal autovrij. Door het parkeren zo op te lossen blijven de groene longen autovrij en kunnen kinderen veilig buitenspelen.

Uiteraard zijn er voldoende parkeerplaatsen. We voldoen ruimschoots aan de parkeernorm. Fijn toch als u de auto dicht bij uw huis kunt parkeren?

Aantrekkelijk? Meld u aan als belangstellende. Dan wordt u vanzelf op de hoogte gehouden.

Meer nieuws

Lve 6m brede woning (Laan)

Prijsranges

Bent u ook zo benieuwd wat de huizen in Land van Essche gaan kosten? Goed nieuws! In deze nieuwsbrief maken we de prijsranges bekend. Lees alles op uw gemak door. Mocht u naar aanleiding van de prijzen een andere voorkeur voor een woning hebben dan u eerder heeft aangegeven, dan kunt u dit aanpassen in uw account.

De Jong Makelaardij 4078kopie

Bij De Jong laten ze u nieuwbouw beleven alsof het al gebouwd is

Het enthousiaste team van Makelaardij de Jong kan niet wachten om u te ontmoeten én te begeleiden. We spreken met Jens en Donald de Jong, die namens het team vertellen hoe zij u helpen bij de aankoop. In een notendop dan, want eenmaal aan tafel met één van de nieuwbouwmakelaars wordt alles stap voor stap doorgenomen.

Ooms Veldhoen en Romeijn Makelaars

Bij Roy en Dagmar bent u in goede handen

Ooms Makelaars is een van de makelaars die Land van Essche gaat verkopen. Ooms heeft 10 kantoren, in de regio  groot-Rotterdam en Oud-Beijerland is daar één van. In Oud-Beijerland werken nieuwbouwexperts Roy Ehbel en Dagmar Hendriks. Zij zijn straks degenen met wie u de gesprekken heeft en bij wie u uw vragen kunt stellen. Een moment waar beide erg naar uitkijken, vertelt Roy.