In Land van Essche komen 3 woonsferen.

In Land van Essche komen 3 woonsferen. Dit keer vertellen we meer over Wonen aan het Groen.

Land van essche 3

Land van Essche heeft twee prachtige groenzones die de landelijke omgeving letterlijk de wijk in brengen. Het leuke is dat u hieraan kunt wonen. De woningen aan de groenzone hebben een veranda, wat het extra uitnodigend maakt om hier te zitten en te genieten van wat er voor de deur gebeurt.

De groenzone is autovrij! Parkeren gebeurt achter de tuinen in een hof. Doordat de zone autovrij is, woont u hier in een heel natuurlijke setting.

Samen met een ecoloog gaan we de groenzone inrichten. Nu is al bekend dat het landschap glooiend wordt en dat er een wadi komt. In een wadi kan water worden geborgen als er veel regen valt. Dit is een van de manieren waarop we in Land van Essche omgaan met klimaatadaptatie.

Deze woningen komen aan de autovrije groenzone:
• Verandawoning voor starters circa 130 m2 bvo
• Verandawoning L circa 140 m2 bvo
• Verandawoning XL circa 160 m2 bvo

Meer nieuws

Lve 6m brede woning (Laan)

Prijsranges

Bent u ook zo benieuwd wat de huizen in Land van Essche gaan kosten? Goed nieuws! In deze nieuwsbrief maken we de prijsranges bekend. Lees alles op uw gemak door. Mocht u naar aanleiding van de prijzen een andere voorkeur voor een woning hebben dan u eerder heeft aangegeven, dan kunt u dit aanpassen in uw account.

De Jong Makelaardij 4078kopie

Bij De Jong laten ze u nieuwbouw beleven alsof het al gebouwd is

Het enthousiaste team van Makelaardij de Jong kan niet wachten om u te ontmoeten én te begeleiden. We spreken met Jens en Donald de Jong, die namens het team vertellen hoe zij u helpen bij de aankoop. In een notendop dan, want eenmaal aan tafel met één van de nieuwbouwmakelaars wordt alles stap voor stap doorgenomen.

Ooms Veldhoen en Romeijn Makelaars

Bij Roy en Dagmar bent u in goede handen

Ooms Makelaars is een van de makelaars die Land van Essche gaat verkopen. Ooms heeft 10 kantoren, in de regio  groot-Rotterdam en Oud-Beijerland is daar één van. In Oud-Beijerland werken nieuwbouwexperts Roy Ehbel en Dagmar Hendriks. Zij zijn straks degenen met wie u de gesprekken heeft en bij wie u uw vragen kunt stellen. Een moment waar beide erg naar uitkijken, vertelt Roy.