Het neusje van de zalm!

Wordt één van de gloednieuwe penthouses in Strijen uw nieuwe thuis? 

LvE bericht 13

Dan kunt u straks genieten van een penthouse met fantastisch terras. Ga zitten en kijk uit over de weilanden. Wat een ruimte en vrijheid!

  • Bruto vloeroppervlakte circa 150 tot 200 m2
  • Terras van 30 tot wel 60 m2
  • Duurzaam en energieneutraal, lage energierekening en rentekorting op de hypotheek
  • Parkeren in het parkeerhof

In het mooie gebouw, dat ontworpen is in de populaire jaren 30 stijl, is een lift aanwezig. U kunt genieten van gelijkvloers wonen in een groene omgeving.

Het penthouse is energieneutraal, wat zorgt voor een fijn en constant binnenklimaat. Daarnaast resulteert dit in een zeer lage energierekening en kunt u rentekorting krijgen op uw hypotheek.
Aantrekkelijk? Bezoek snel de website en bekijk de appartementen op uw gemak. Er zijn ook nog prachtige penthouses. Laat u zich verleiden? Schrijf u nu op in de website.

Meer nieuws

Lve 6m brede woning (Laan)

Prijsranges

Bent u ook zo benieuwd wat de huizen in Land van Essche gaan kosten? Goed nieuws! In deze nieuwsbrief maken we de prijsranges bekend. Lees alles op uw gemak door. Mocht u naar aanleiding van de prijzen een andere voorkeur voor een woning hebben dan u eerder heeft aangegeven, dan kunt u dit aanpassen in uw account.

De Jong Makelaardij 4078kopie

Bij De Jong laten ze u nieuwbouw beleven alsof het al gebouwd is

Het enthousiaste team van Makelaardij de Jong kan niet wachten om u te ontmoeten én te begeleiden. We spreken met Jens en Donald de Jong, die namens het team vertellen hoe zij u helpen bij de aankoop. In een notendop dan, want eenmaal aan tafel met één van de nieuwbouwmakelaars wordt alles stap voor stap doorgenomen.

Ooms Veldhoen en Romeijn Makelaars

Bij Roy en Dagmar bent u in goede handen

Ooms Makelaars is een van de makelaars die Land van Essche gaat verkopen. Ooms heeft 10 kantoren, in de regio  groot-Rotterdam en Oud-Beijerland is daar één van. In Oud-Beijerland werken nieuwbouwexperts Roy Ehbel en Dagmar Hendriks. Zij zijn straks degenen met wie u de gesprekken heeft en bij wie u uw vragen kunt stellen. Een moment waar beide erg naar uitkijken, vertelt Roy.