Groot wonen aan de autovrije groenzone!

Deze verandawoning XL in Land van Essche, Strijen is ongeveer 160 m2 groot en 4 slaapkamers. Maar met gemak kunt er 6 slaapkamers van maken. 

Land van essche 5

Geniet straks van een heerlijke tuin op het westen waar u tot in de late uurtjes van de zon geniet. 's Ochtends kunt u heerlijk zitten op de veranda voor het huis. Gezellig aan de groenzone.

  • Bruto vloeroppervlakte circa 160 m2
  • Tuin van minimaal 12 meter tot wel 15 meter diep op het westen
  • 4 tot 6 slaapkamers
  • Duurzaam en energieneutraal, lage energierekening en rentekorting op de hypotheek
  • Parkeren in de straat of het hofje
  • Kindvriendelijke wijk met veel speelruimte voor de kinderen

Het grote voordeel aan deze nieuwbouwwoning is dat deze energieneutraal is. Dit zorgt voor een zeer aangenaam binnenklimaat en een lage energierekening. Bovendien kunt u rentekorting krijgen op uw hypotheek.

Schrijf u meteen in. De verkoop start al in het najaar van 2023. Via nieuwsbrieven houden we u op de hoogte.

 

Meer nieuws

Lve 6m brede woning (Laan)

Prijsranges

Bent u ook zo benieuwd wat de huizen in Land van Essche gaan kosten? Goed nieuws! In deze nieuwsbrief maken we de prijsranges bekend. Lees alles op uw gemak door. Mocht u naar aanleiding van de prijzen een andere voorkeur voor een woning hebben dan u eerder heeft aangegeven, dan kunt u dit aanpassen in uw account.

De Jong Makelaardij 4078kopie

Bij De Jong laten ze u nieuwbouw beleven alsof het al gebouwd is

Het enthousiaste team van Makelaardij de Jong kan niet wachten om u te ontmoeten én te begeleiden. We spreken met Jens en Donald de Jong, die namens het team vertellen hoe zij u helpen bij de aankoop. In een notendop dan, want eenmaal aan tafel met één van de nieuwbouwmakelaars wordt alles stap voor stap doorgenomen.

Ooms Veldhoen en Romeijn Makelaars

Bij Roy en Dagmar bent u in goede handen

Ooms Makelaars is een van de makelaars die Land van Essche gaat verkopen. Ooms heeft 10 kantoren, in de regio  groot-Rotterdam en Oud-Beijerland is daar één van. In Oud-Beijerland werken nieuwbouwexperts Roy Ehbel en Dagmar Hendriks. Zij zijn straks degenen met wie u de gesprekken heeft en bij wie u uw vragen kunt stellen. Een moment waar beide erg naar uitkijken, vertelt Roy.