Er komen ongeveer 20 twee-onder-een-kapwoningen

Er komen ongeveer 20 twee-onder-een-kapwoningen die ontworpen zijn in de stijl van de jaren dertig. De woningen zijn er in verschillende breedtes, zodat er wat te kiezen is.

LvE bericht 4

Bijzonder is dat er veel huizen zullen zijn die een tuin direct aan het water hebben en altijd zijn de kavels ruim. U kunt 2 auto’s op eigen terrein kwijt. Wat een vrijheid!

Aantrekkelijk? Wacht niet, maar meld u nu vast aan als belangstellende op de website. Dan houden we u op de hoogte.

De getoonde impressie is een eerste planontwikkeling/uitwerking van de architect.

Meer nieuws

Lve 6m brede woning (Laan)

Prijsranges

Bent u ook zo benieuwd wat de huizen in Land van Essche gaan kosten? Goed nieuws! In deze nieuwsbrief maken we de prijsranges bekend. Lees alles op uw gemak door. Mocht u naar aanleiding van de prijzen een andere voorkeur voor een woning hebben dan u eerder heeft aangegeven, dan kunt u dit aanpassen in uw account.

De Jong Makelaardij 4078kopie

Bij De Jong laten ze u nieuwbouw beleven alsof het al gebouwd is

Het enthousiaste team van Makelaardij de Jong kan niet wachten om u te ontmoeten én te begeleiden. We spreken met Jens en Donald de Jong, die namens het team vertellen hoe zij u helpen bij de aankoop. In een notendop dan, want eenmaal aan tafel met één van de nieuwbouwmakelaars wordt alles stap voor stap doorgenomen.

Ooms Veldhoen en Romeijn Makelaars

Bij Roy en Dagmar bent u in goede handen

Ooms Makelaars is een van de makelaars die Land van Essche gaat verkopen. Ooms heeft 10 kantoren, in de regio  groot-Rotterdam en Oud-Beijerland is daar één van. In Oud-Beijerland werken nieuwbouwexperts Roy Ehbel en Dagmar Hendriks. Zij zijn straks degenen met wie u de gesprekken heeft en bij wie u uw vragen kunt stellen. Een moment waar beide erg naar uitkijken, vertelt Roy.