Eindelijk weer een starterswoning onder de 250.000 euro!

Daarom hebben wij de prijzen verlaagd.Op deze manier blijft het voor iedereen mogelijk een nieuw huis te kopen.

LvE bericht 8

Binnenkort gaan we meer vertellen over de betaalbare woningen van Land van Essche. In Land van Essche komt voor elk wat wils. Dat zeggen we niet alleen, maar dat maken we waar. Niet alleen door een heel gevarieerd woningaanbod, ook door de prijzen.

Land van Essche is de perfecte plek om voor het eerst een huis te kopen, een groter huis te kopen of juist om kleiner en gelijkvloers te gaan wonen.

Meer nieuws

Lve 6m brede woning (Laan)

Prijsranges

Bent u ook zo benieuwd wat de huizen in Land van Essche gaan kosten? Goed nieuws! In deze nieuwsbrief maken we de prijsranges bekend. Lees alles op uw gemak door. Mocht u naar aanleiding van de prijzen een andere voorkeur voor een woning hebben dan u eerder heeft aangegeven, dan kunt u dit aanpassen in uw account.

De Jong Makelaardij 4078kopie

Bij De Jong laten ze u nieuwbouw beleven alsof het al gebouwd is

Het enthousiaste team van Makelaardij de Jong kan niet wachten om u te ontmoeten én te begeleiden. We spreken met Jens en Donald de Jong, die namens het team vertellen hoe zij u helpen bij de aankoop. In een notendop dan, want eenmaal aan tafel met één van de nieuwbouwmakelaars wordt alles stap voor stap doorgenomen.

Ooms Veldhoen en Romeijn Makelaars

Bij Roy en Dagmar bent u in goede handen

Ooms Makelaars is een van de makelaars die Land van Essche gaat verkopen. Ooms heeft 10 kantoren, in de regio  groot-Rotterdam en Oud-Beijerland is daar één van. In Oud-Beijerland werken nieuwbouwexperts Roy Ehbel en Dagmar Hendriks. Zij zijn straks degenen met wie u de gesprekken heeft en bij wie u uw vragen kunt stellen. Een moment waar beide erg naar uitkijken, vertelt Roy.