Eindelijk weer een betaalbare woning - Laanwoning uitgelicht

Aan de statige laan komt deze nieuwbouw Laanwoning met een fantastische achtertuin tuin op het zuiden. 

Land van essche 2

De tuin is 12 tot 15 meter diep, wat u alle ruimte biedt om een fijne plek te maken om te loungen, eten en misschien zelfs wel een moestuin te maken.

Binnen krijgt u ook alle ruimte, want deze Laanwoning heeft een bruto vloeroppervlakte van 140 m2 en 3 slaapkamers. De zolder kan vrij worden ingedeeld, waardoor het huis zich aanpast aan de wensen van uw gezin.

  • Bruto vloeroppervlakte circa 140 m2
  • Tuin van minimaal 12 meter tot wel 15 meter diep op het zuiden
  • Duurzaam en energieneutraal, lage energierekening en rentekorting op de hypotheek.
  • Parkeren in de straat of het hofje
  • Prijsindicatie € 350.000,- v.o.n. (onder de NHG-grens)

Meer nieuws

Lve 6m brede woning (Laan)

Prijsranges

Bent u ook zo benieuwd wat de huizen in Land van Essche gaan kosten? Goed nieuws! In deze nieuwsbrief maken we de prijsranges bekend. Lees alles op uw gemak door. Mocht u naar aanleiding van de prijzen een andere voorkeur voor een woning hebben dan u eerder heeft aangegeven, dan kunt u dit aanpassen in uw account.

De Jong Makelaardij 4078kopie

Bij De Jong laten ze u nieuwbouw beleven alsof het al gebouwd is

Het enthousiaste team van Makelaardij de Jong kan niet wachten om u te ontmoeten én te begeleiden. We spreken met Jens en Donald de Jong, die namens het team vertellen hoe zij u helpen bij de aankoop. In een notendop dan, want eenmaal aan tafel met één van de nieuwbouwmakelaars wordt alles stap voor stap doorgenomen.

Ooms Veldhoen en Romeijn Makelaars

Bij Roy en Dagmar bent u in goede handen

Ooms Makelaars is een van de makelaars die Land van Essche gaat verkopen. Ooms heeft 10 kantoren, in de regio  groot-Rotterdam en Oud-Beijerland is daar één van. In Oud-Beijerland werken nieuwbouwexperts Roy Ehbel en Dagmar Hendriks. Zij zijn straks degenen met wie u de gesprekken heeft en bij wie u uw vragen kunt stellen. Een moment waar beide erg naar uitkijken, vertelt Roy.