Eindelijk een lekker ruime rijwoning voor starters!

Met royale tuin en 3 slaapkamers voor € 250.000,- v.o.n. 

LvE bericht 12

Sta je op het punt om je eerste huis te kopen? En gaat je voorkeur uit naar nieuwbouw? We hebben in Land van Essche een aantal woningen, speciaal voor starters. 

 Bruto vloeroppervlakte circa 140 m2

  • Tuin van minimaal 10 meter tot wel 15 meter op het oosten of westen
  • Voortuin met veranda 
  • Parkeren in parkeerhof of voor de deur
  • Duurzaam en energieneutraal, lage energierekening en rentekorting op de hypotheek
  • Koopstartregeling voor aantrekkelijke financiering
  • Koopprijs van ca. € 250.000,- v.o.n.

 De veranda aan de voorkant van het huis ligt aan een autovrije groenzone. Het fijne aan deze starterswoningen is dat ze energieneutraal zijn. In het kort betekent dit dat je geniet van veel comfort én een lage energierekening. Veel beter dan dit wordt het niet. Zie je jezelf al genieten op deze fantastische plek? Schrijf je gelijk in als belangstellende op de website, dan mis je niets. De verkoop start namelijk al in het najaar van 2023.

Meer nieuws

Lve 6m brede woning (Laan)

Prijsranges

Bent u ook zo benieuwd wat de huizen in Land van Essche gaan kosten? Goed nieuws! In deze nieuwsbrief maken we de prijsranges bekend. Lees alles op uw gemak door. Mocht u naar aanleiding van de prijzen een andere voorkeur voor een woning hebben dan u eerder heeft aangegeven, dan kunt u dit aanpassen in uw account.

De Jong Makelaardij 4078kopie

Bij De Jong laten ze u nieuwbouw beleven alsof het al gebouwd is

Het enthousiaste team van Makelaardij de Jong kan niet wachten om u te ontmoeten én te begeleiden. We spreken met Jens en Donald de Jong, die namens het team vertellen hoe zij u helpen bij de aankoop. In een notendop dan, want eenmaal aan tafel met één van de nieuwbouwmakelaars wordt alles stap voor stap doorgenomen.

Ooms Veldhoen en Romeijn Makelaars

Bij Roy en Dagmar bent u in goede handen

Ooms Makelaars is een van de makelaars die Land van Essche gaat verkopen. Ooms heeft 10 kantoren, in de regio  groot-Rotterdam en Oud-Beijerland is daar één van. In Oud-Beijerland werken nieuwbouwexperts Roy Ehbel en Dagmar Hendriks. Zij zijn straks degenen met wie u de gesprekken heeft en bij wie u uw vragen kunt stellen. Een moment waar beide erg naar uitkijken, vertelt Roy.