Bent u als starter op zoek naar een duurzaam nieuwbouwhuis

Wat een goede start! Energieneutraal (ENG) is een term die wordt gebruikt om aan te geven dat een woning over een heel jaar gezien evenveel energie opwekt als dat deze verbruikt.

LvE bericht 9

Het doel van energieneutraal bouwen is om de CO2-uitstoot te verminderen en de energievoorziening te verduurzamen. Door energieneutraal te bouwen kunnen we onze ecologische voetafdruk verkleinen en bijdragen aan een betere toekomst voor de planeet.

Kortom, in Land van Essche kunt u genieten van een modern en comfortabel huis én bijdragen aan een betere toekomst voor onze planeet.

Interesse? Schrijf u in en blijf op de hoogte.

Meer nieuws

Lve 6m brede woning (Laan)

Prijsranges

Bent u ook zo benieuwd wat de huizen in Land van Essche gaan kosten? Goed nieuws! In deze nieuwsbrief maken we de prijsranges bekend. Lees alles op uw gemak door. Mocht u naar aanleiding van de prijzen een andere voorkeur voor een woning hebben dan u eerder heeft aangegeven, dan kunt u dit aanpassen in uw account.

De Jong Makelaardij 4078kopie

Bij De Jong laten ze u nieuwbouw beleven alsof het al gebouwd is

Het enthousiaste team van Makelaardij de Jong kan niet wachten om u te ontmoeten én te begeleiden. We spreken met Jens en Donald de Jong, die namens het team vertellen hoe zij u helpen bij de aankoop. In een notendop dan, want eenmaal aan tafel met één van de nieuwbouwmakelaars wordt alles stap voor stap doorgenomen.

Ooms Veldhoen en Romeijn Makelaars

Bij Roy en Dagmar bent u in goede handen

Ooms Makelaars is een van de makelaars die Land van Essche gaat verkopen. Ooms heeft 10 kantoren, in de regio  groot-Rotterdam en Oud-Beijerland is daar één van. In Oud-Beijerland werken nieuwbouwexperts Roy Ehbel en Dagmar Hendriks. Zij zijn straks degenen met wie u de gesprekken heeft en bij wie u uw vragen kunt stellen. Een moment waar beide erg naar uitkijken, vertelt Roy.