Sfeerfotografie Strijen 0827

Nieuws

Najaar 2023 start verkoop fase 1. Meld u aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Lve 6m brede woning (Laan)

Prijsranges

Bent u ook zo benieuwd wat de huizen in Land van Essche gaan kosten? Goed nieuws! In deze nieuwsbrief maken we de prijsranges bekend. Lees alles op uw gemak door. Mocht u naar aanleiding van de prijzen een andere voorkeur voor een woning hebben dan u eerder heeft aangegeven, dan kunt u dit aanpassen in uw account.

De Jong Makelaardij 4078kopie

Bij De Jong laten ze u nieuwbouw beleven alsof het al gebouwd is

Het enthousiaste team van Makelaardij de Jong kan niet wachten om u te ontmoeten én te begeleiden. We spreken met Jens en Donald de Jong, die namens het team vertellen hoe zij u helpen bij de aankoop. In een notendop dan, want eenmaal aan tafel met één van de nieuwbouwmakelaars wordt alles stap voor stap doorgenomen.

Ooms Veldhoen en Romeijn Makelaars

Bij Roy en Dagmar bent u in goede handen

Ooms Makelaars is een van de makelaars die Land van Essche gaat verkopen. Ooms heeft 10 kantoren, in de regio  groot-Rotterdam en Oud-Beijerland is daar één van. In Oud-Beijerland werken nieuwbouwexperts Roy Ehbel en Dagmar Hendriks. Zij zijn straks degenen met wie u de gesprekken heeft en bij wie u uw vragen kunt stellen. Een moment waar beide erg naar uitkijken, vertelt Roy.

Land van essche 1

Architecten Land van Essche aan het woord

Geef RoosRos Architecten een locatie en een blanco vel en de architect zal komen met een verrassend ontwerp dat past in de omgeving. Zo ging het ook bij Land van Essche. De stedenbouwkundige van de gemeente had al een prachtige opzet gemaakt voor de indeling van de wijk en ontwikkelaar BOwonen sprak een duidelijke voorkeur uit om de woningen in het plan het populaire signatuur van de jaren 30 mee te geven.

LVE vrijstaaande woning

Vrijstaand wonen!

Het kan in Land van Essche, waar enkele vrijstaande laanwoningen in de prachtige jaren 30 stijl worden gebouwd.

Land van essche 1

Wonen met vrij zicht over het water en de weilanden.

Het kan als u kiest voor een appartement in Land van Essche met groot balkon op het zuiden. Neem de lift naar boven en geniet van een heerlijk ruim appartement met veel lichtinval door de ramen van vloer tot plafond. Van de warmte heeft u geen last, want via de vloer kan het appartement enkele graden gekoeld worden.

Land van essche 11

Starters in Land van Essche

De starterslening is een financieel instrument dat in de gemeente Strijen wordt aangeboden om starters op de woningmarkt te ondersteunen bij het kopen van hun eerste koopwoning. Het is een aanvullende lening boven op de hypotheek die u bij een bank kunt afsluiten.

Land van essche 7

Rijwoningen in verschillende breedtes

Uw eerste woning kopen of juist wat groter gaan wonen? Het kan hier. Heeft u kleine kinderen of geniet u van levendigheid rondom huis, dan zijn de rijwoningen met veranda aan de groenzones een aanrader.

LvE bericht 7

Natuur en wonen komen samen

De groene aders in de wijk volgen de slotenstructuur van het oorspronkelijke landschap en lopen vanuit de polder door naar het nieuwe woongebied tot aan de Schenkeldijk.

LvE bericht 6

Energieneutraal wonen in Land van Essche

Een ENG is voorzien van slimme, zuinige isolatie. Daarbij is de woning uitstekend geïsoleerd en geventileerd. Dat levert naast een energiebesparing veel comfort op.Dat zorgt niet alleen voor veel comfort én en lage energierekening.