Bij De Jong laten ze u nieuwbouw beleven alsof het al gebouwd is kopie

Het enthousiaste team van Makelaardij de Jong kan niet wachten om u te ontmoeten én te begeleiden. We spreken met Jens en Donald de Jong, die namens het team vertellen hoe zij u helpen bij de aankoop. In een notendop dan, want eenmaal aan tafel met één van de nieuwbouwmakelaars wordt alles stap voor stap doorgenomen.

De Jong Makelaardij 4078kopie

"We hebben een verkoopteam van vier medewerkers die Land van Essche goed kennen. Ze nemen alles uitgebreid door met de kopers. Van het aankoopproces tot de indeling en afwerking van de woning. We nemen daar de tijd voor, want we vinden het heel belangrijk dat kopers nog enthousiaster de deur uitgaan dan dat ze binnenkwamen. Daarbij willen we dat ze een weloverwogen keuze kunnen maken."

Hier zat Strijen op te wachten
Land van Essche is een prachtig plan op een toplocatie. Je woont hier aan de rand van het dorp, te midden van groen. Het groen uit de omgeving is heel mooi geïntegreerd in de nieuwe buurt. We zijn overigens net zo enthousiast over het diverse woningaanbod. Jongeren, ouderen en gezinnen, iedereen vindt hier een thuis. Dit komt ook doordat de prijzen sterk variëren." Jens geeft een voorbeeld: "Stel je wilt een twee-onder-een-kapwoning kopen, maar hebt geen heel ruim budget, dan kies je voor de tweekapper zonder garage. En hetzelfde geldt voor rijwoningen; deze zijn er in verschillende breedtes, wat leidt tot variatie in grootte en prijs.”

Nieuwbouwexpert aan uw zij
Nieuwbouw kopen is interessant vanwege de energiezuinigheid. Maar het aankoopproces is niet te vergelijken met het kopen van een bestaande woning. Door het huis wandelen en de sfeer proeven is niet mogelijk. U koopt vanaf papier en moet aan de hand van plattegronden, een technische omschrijving, kleur- en materiaalstaat, en diverse impressies een beeld vormen en een keuze maken. Bij Makelaardij de Jong begrijpen ze dat dat best lastig kan zijn.

Jens en Donald zeggen: "Gelukkig zijn de makelaars van Land van Essche nieuwbouwexperts. Dat betekent dat we tekeningen kunnen lezen en enige technische kennis hebben. En nog belangrijker, we kunnen deze kennis en informatie overbrengen, waardoor kopers een zeer goed beeld krijgen van hun toekomstige appartement. Omdat we regelmatig betrokken zijn bij nieuwbouwprojecten, hebben we ruime ervaring en begrijpen we de belangen van alle betrokken partijen. Het is prachtig om de schakel te zijn tussen ontwikkelaar en koper."

Alles in één hand, lekker overzichtelijk
Met kantoren in Puttershoek en Oud-Beijerland bestrijkt Makelaardij de Jong de hele Hoeksche Waard. Het kantoor verkoopt bestaande bouw en nieuwbouw, taxeert en verkoopt/verhuurt bedrijfsonroerend goed. Laat u een woning achter? Vrijblijvend en kosteloos doen de makelaars een waardebepaling, zodat u direct weet hoeveel uw huis waard is en hoeveel financiering u ongeveer nodig heeft.

“We hebben de afgelopen maanden veel enthousiaste belangstellenden gesproken die ons vóór de start van de verkoop al vroegen om een waardebepaling te doen. Superleuk dat het zo leeft. Deze input gebruiken we bij het eerste verkoopgesprek. We zetten het totaalplaatje van kosten en opbrengsten op papier. Zo weten kopers precies waar ze aan toe zijn en welk bedrag er gefinancierd moet worden.”

Heeft u hulp nodig of heeft u vragen? Bel gerust met het nieuwbouwteam van Makelaardij de Jong. “We zijn er om de aankoop zo makkelijk en leuk mogelijk te maken.”

Meer nieuws

LvE bericht 36

Fase 2

Vorige week heeft iedereen die ingeschreven stond als belangstellende goed nieuws gekregen. Speciaal voor deze groep geïnteresseerden is fase 2 in de verkoop gebracht. Deze mensen krijgen 3 weken de tijd om zich in te schrijven. De woningen die na de inschrijftermijn niet onder optie zijn, worden vrij op de markt gebracht.

LvE bericht 35

Nieuws over fase 2

De grote belangstelling voor Land van Essche heeft ons positief verrast.
Sneller dan verwacht kunnen we daarom verder met fase 2.