LVE vrijstaaande woning

Najaar 2023 start verkoop fase 1. Meld u aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Vrijstaande Laanwoning

Vrijstaand wonen in Strijen! Het kan in Land van Essche, waar enkele vrijstaande laanwoningen in de prachtige jaren 30 stijl worden gebouwd. Nieuw, duurzaam, charmant, energiezuinig én heel ruim. Is dit wat u zoekt in een huis?

De vrijstaande laanwoningen zijn 6,5 meter breed en hebben een bruto vloeroppervlakte van circa 210 m2, met een kavel van minimaal 500 m2. Dankzij de ligging van de tuin op het westen en de diepte van ongeveer 17 meter kunt u tot in de late uurtjes genieten van de zon op een mooie dag.

Er is ook een ruime voortuin en de garage biedt plaats aan 2 auto's. Een groot voordeel van deze nieuwbouwwoning is dat u de komende jaren geen omkijken heeft naar het onderhoud. Maar nog belangrijker, deze vrijstaande woning is energieneutraal, wat gunstig is voor uw maandelijkse energierekening. Daarnaast kunt u rentekorting krijgen op uw hypotheek.

De verkoop van fase 1 in Land van Strijen start in het najaar van 2023. Voor die tijd zullen we steeds meer informatie bekendmaken. Schrijft u zich in als belangstellende? Dan houden we u graag op de hoogte.

Omar lopez  H1ZmUzwp9w unsplash

Kenmerken

  • Bruto vloeroppervlakte circa 210 m2
  • Ruime kavels van minimaal 500 m2
  • Tuin van 17 meter diep op het westen en een grote voortuin
  • Duurzaam en energieneutraal, lage energierekening en rentekorting op de hypotheek
  • 2 parkeerplaatsen op eigen terrein
  • Koopprijs vanaf € 700.000,- tot € 800.000,- v.o.n.

“2 parkeerplaatsen op eigen terrein”