Land van essche 3

Najaar 2023 start verkoop fase 1. Meld u aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Verandawoning voor starters

Sta je op het punt om je eerste huis te kopen in Strijen? En gaat je voorkeur uit naar nieuwbouw? We hebben in Land van Essche een aantal woningen, speciaal voor starters. Deze gloednieuwe verandawoningen zijn te koop met een koopstartregeling! Door het bruto woonoppervlakte van circa 140 m2 kun je prima doorgroeien naar een gezin.

Het grote voordeel van nieuwbouw is dat je het huis helemaal naar eigen wens kunt inrichten. Daarbij zijn de woningen ook nog eens zeer duurzaam én energieneutraal. Dit zorgt voor een prettig binnenklimaat, een lage energierekening en de mogelijkheid om rentekorting te krijgen op je hypotheek.

De verandawoningen hebben een voortuin met veranda. Omdat je hier aan de groenzone of in een rustig straatje woont, kunnen kinderen veilig buiten spelen. Je kunt ook genieten van een achtertuin die op het oosten of westen ligt en wel 10 tot 15 meter diep is. Leuk weetje: in een tuin op het westen schijnt de zon tot hij ondergaat. Een tuin op het oosten biedt zon in de ochtend en de middag. Als dit je aanspreekt en je wilt graag in een nieuwe, groene buurt met een dorps karakter wonen, kom dan nu in actie en schrijf je in als belangstellende. We houden je op de hoogte.

Omar lopez  H1ZmUzwp9w unsplash

Kenmerken

  • Bruto vloeroppervlakte circa 140 m2
  • Tuin van minimaal 10 meter tot wel 15 meter op het oosten of westen
  • Voortuin met veranda
  • Parkeren in parkeerhof of voor de deur
  • Duurzaam en energieneutraal, lage energierekening en rentekorting op de hypotheek.
  • Koopstartregeling voor aantrekkelijke financiering
  • Koopprijs vanaf € 250.000 tot  € 300.000,- v.o.n. Deze woningen worden aangeboden met een koopstartregeling waardoor er € 95.000,- korting in de koopprijs verwerkt is.

“Groen en dorps karakter”