Land van essche 1

Najaar 2023 start verkoop fase 1. Meld u aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Veranda appartement

Ben je op zoek naar een appartement in Strijen? En wil je het liefst alles nieuw? Laat dan je licht eens schijnen op de veranda appartement in Land van Essche. Deze appartementen met een terras van minimaal 25 m2 zijn 65 m2 groot en daarmee heel geschikt voor starters. Het leuke is dat je dit nieuwbouwappartement kunt kopen met een koopstartregeling. Zit jij straks op je terras in de zon terwijl je geniet van het uitzicht over de weilanden?

Naast de praktische indeling, grote buitenruimte en het mooie uitzicht hebben deze nieuwbouwappartementen in Strijen nog andere voordelen. Ze zijn duurzaam en energieneutraal. Dat betekent dat je energierekening echt heel laag is en dat je rentekorting kunt krijgen op je hypotheek. Een bijkomend voordeel van zo'n energiezuinig huis is dat je geniet van een zeer comfortabel binnenklimaat.

De veranda appartement komen niet in een groot appartementencomplex, maar in een kleinschalig gebouw dat volledig in de stijl van Land van Essche is ontworpen. Laat jij je verleiden? Schrijf je dan nu in als belangstellende en hoor als eerste wanneer de verkoop start. De verkoop  staat gepland voor het najaar van 2023.

Omar lopez  H1ZmUzwp9w unsplash

Kenmerken

  • Terras minimaal 25m2 met uitzicht over weilanden en water
  • Bruto vloeroppervlakte circa 70 m2
  • Duurzaam en energieneutraal
  • Wonen in een groene omgeving met dorps karakter
  • Koopstart regeling voor aantrekkelijke financiering
  • Koopprijs vanaf € 199.000,- tot € 249.000,- v.o.n.
  • Deze appartement worden aangeboden met een koopstartregeling waardoor er € 50.000,- korting in de koopprijs verwerkt is.

“Koopstart regeling voor aantrekkelijke financiering”