Land van essche 1

Najaar 2023 start verkoop fase 1. Meld u aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Penthouse

Het neusje van de zalm! Wordt één van deze gloednieuwe penthouses in Strijen uw nieuwe thuis? Dan kunt u straks genieten van een penthouse met een bruto woonoppervlakte van ca. 150 m2 met een terras van 30m2. Of een penthouse van ca. 200 m2 woonruimte en een fantastisch terras van wel 60 m2. U kunt uw auto kwijt in het parkeerhof. Maak een frisse start en richt het penthouse helemaal in naar uw smaak en idee.

In het mooie gebouw, dat ontworpen is in de populaire jaren 30 stijl, is een lift aanwezig, waardoor u in principe geen trappen hoeft te lopen. U kunt genieten van gelijkvloers wonen in een groene omgeving. Is dat wat u zoekt?

Het penthouse is energieneutraal, wat zorgt voor een fijn en constant binnenklimaat. Daarnaast resulteert dit in een zeer lage energierekening en kunt u rentekorting krijgen op uw hypotheek. Als u interesse heeft in het penthouse, kunt u zich nu alvast laten informeren. De verkoop start in het najaar van 2023. Zodra de indeling van de penthouses bekend is, zullen wij dit direct met u delen.

Land van essche 13

Kenmerken

  • Bruto vloeroppervlakte circa 150 tot 200 m2
  • Terras tot wel 60 m2
  • Duurzaam en energieneutraal, lage energierekening en rentekorting op de hypotheek
  • Parkeren in het parkeerhof
  • Koopprijs €725.000,- of € 995.000,- v.o.n.

“Exclusief en hoogwaardig”