Land van essche 8
Bouwnummers B120 en B121

Penthouses

XL en XXL

In Land van Essche komen slechts 2 penthouses. U vindt ze op de 3e verdieping van het appartementengebouw aan het water. Penthouse XXL (B121) is nog beschikbaar.

Zittend op uw balkon of terras, dat op het zuiden ligt, kijkt u uit over het water en de weilanden. Wat een vrij gevoel moet dat geven. De penthouses verschillen van elkaar in indeling, oppervlakte en grootte van de buitenruimten. Laten we ze voor het gemak penthouse XL en XXL noemen.

Zodra u penthouse XL betreedt, wordt gelijk duidelijk dat u op een unieke plek woont. Via de grote ramen van de loggia kijkt u gelijk door naar buiten. De loggia is bereikbaar via de enorme living met open keuken en biedt een beschutte plek om buiten te zitten. Heel fijn in het prille voorjaar! U heeft ook nog een balkon op het zuiden. Deze bevindt zicht bij de grootste slaapkamer. Naast 3 slaapkamers en een grote badkamer heeft dit penthouse op de begane grond een ruime berging/garage van 17 m2.

Penthouse XXL komt u binnen via de heerlijk ruime hal die toegang geeft tot woonkamer, 1 van de 3 slaapkamers, het toilet en de ruime berging. Stap de woonkamer met open keuken in en laat u verrassen door het licht, de zee aan ruimte en het indrukwekkende uitzicht. U heeft een groot dakterras van 60 m2 op het zuidwesten gelegen en een balkon met perfecte zonligging. Het neusje van de zalm!

In het mooie gebouw, dat ontworpen is in de populaire jaren 30 stijl, is een lift aanwezig, waardoor u in principe geen trappen hoeft te lopen. U kunt genieten van gelijkvloers wonen in een groene omgeving. U kunt uw auto kwijt in uw eigen berging/garage of op het parkeerhof. Is dat wat u zoekt?

Ontvang bij aankoop een cheque ter waarde van 30.000 om uw penthouse verder te verluxen.

Penthouse XXL Woonkamer HR
Penthouse XXL Slaapkamer HR
Penthouse XXL Badkamer HR
Penthouse XXL Dakterras HR

Kenmerken

  • 139 en 198 m2 GBO

  • Penthouse XL; loggia van 13 m2 en balkon van 10 m2

  • Penthouse XXL; Dakterras van 60 m2 en balkon van 10 m2

  • Garage/berging van 23 m2

  • Parkeergelegenheid in het hof voor de deur of in uw eigen berging/garage
  • 3 slaapkamers
  • Voorzien van vloerverwarming en mooi sanitair/tegelwerk
  • Ontvang bij aankoop een cheque om uw penthouse verder te verluxen. (Vraag de makelaar!)

  • Koopprijs: € 725.000,- en € 995.000,- v.o.n.
Penthouse XL
Penthouse XXL
Minisituatie XL
Minisituatie XXL

Penthouse XL

Bouwnummer B120

Penthouse XXL

Bouwnummer B121

“Exclusief en hoogwaardig”