2401 EXT LVE Fase 2 Exterieur 3 HR webp
Bouwnummers C18 en C19

Levensloop­bestendige

twee-onder-een-kapwoningen

Aan een rustig hofje komen deze 2 bijzondere levensloopbestendige twee-onder-een-kapwoningen van 106 m² groot op ruime kavels van 230 en
348 m².

De woningen hebben in de basis een bad- en slaapkamer op de begane grond. Deze levensloopbestendige indeling is ideaal als u gelijkvloers wilt wonen, maar nog niet klaar bent voor een appartement. Toch is dit huis ook geschikt voor een gezin, want u kunt op zolder ook nog slaapkamers laten maken. Aan u de keuze of u de slaapkamer op de begane grond laat vervallen of behoudt. Dit huis laat zich aanpassen naar uw woonwensen; nu en in de toekomst!

Heerlijk rustig wonen
Nog zo’n fijn detail: deze woningen liggen heel vrij tegen de dijk. De straat is doodlopend en dus komt hier alleen bestemmingsverkeer. Heerlijk rustig. Voor de deur is ruim voldoende parkeergelegenheid. De brede achtertuin ligt op het zuidoosten. Ideaal, want op een mooie dag heeft u de hele dag de zon.

Baden en slapen op de begane grond
Kom binnen en geniet van de ruimte in huis. De woonkamer ligt aan de straatzijde en de keuken is tuingericht. De slaapkamer heeft directe toegang tot de badkamer. Deze badkamer is trouwens ook vanuit de hal bereikbaar, zodat bezoek niet via uw slaapkamer naar het toilet hoeft.

Flexibel en klaar voor de toekomst
Op de verdieping kunt u nog 2 kamers maken. Met andere woorden, u kunt nu de begane grond volledig gebruiken voor wonen en koken en gewoon boven slapen. Op termijn kunt u de indeling gemakkelijk aanpassen. De voorbereidingen hebben wij tijdens de bouw al getroffen.

LLB Fase 2 HR webp

Kenmerken

  • 106 m² GBO
  • Kaveloppervlakte 230 en 348 m²
  • Tuin op het zuidoosten (voorzien van berging)
  • Parkeren voor de deur
  • Slaap- en badkamer op de begane grond
  • Slaapkamers op de vrij indeelbare zolderverdieping mogelijk
  • Voorzien van vloerverwarming en mooi sanitair/tegelwerk
  • Diverse opties mogelijk, zoals een dakkapel en bad- en slaapkamer op de verdieping
  • Koopprijs € 399.000,- en € 439.000 v.o.n.
Begane grond
Eerste verdieping
Optie - Begane grond
Minisituatie

Begane grond

Bouwnummers: C18 en C19

Eerste verdieping

Bouwnummers: C18 en C19

Optie - Begane grond

Bouwnummers: C18 en C19

"Flexibel en klaar voor de toekomst"