Lve 6m brede woning (Laan)

Najaar 2023 start verkoop fase 1. Meld u aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Laanwoning XL

Aan de mooie, lommerrijke laan van Land van Essche komen extra grote rij- en hoekwoningen. Deze Laanwoningen XL zijn maar liefst 160 m2 (BVO) groot en hebben een tuin op het zuiden. Deze tuin is 6 tot 8 meter breed en 12 tot 15 meter diep. Kortom, alle ruimte om er echt een paradijsje van te maken met heerlijke zon- en schaduwplekken.

De Laanwoning XL is 6 meter breed, waardoor zowel de tuingerichte woonkamer als de leefkeuken alle ruimte en vrijheid bieden om te kiezen voor een inrichting die past bij uw leefstijl en gezinssituatie.

Als we naar boven gaan, valt op hoe groot alle slaapkamers én de badkamer zijn, dit alles dankzij de breedte van het huis. Wist u trouwens dat een nieuwbouwhuis van binnen standaard 2,60 meter hoog is? En dat de deuren ook veel hoger zijn dan in de jaren 80?

Het grote voordeel van deze nieuwbouwwoning is dat deze energieneutraal is. Dit zorgt voor een zeer aangenaam binnenklimaat en een lage energierekening. Bovendien kunt u rentekorting krijgen op uw hypotheek en meer lenen.

Is dit precies wat u zoekt? Schrijf u meteen in en mis niets. Via nieuwsbrieven houden we u op de hoogte.

Omar lopez  H1ZmUzwp9w unsplash

Kenmerken

  • Bruto vloeroppervlakte circa 160 m2
  • Tuin van minimaal 12 meter tot wel 15 meter op het zuiden
  • Duurzaam en energieneutraal, lage energierekening en rentekorting op de hypotheek.
  • Koopprijs vanaf € 410.000,- tot € 460.000,- v.o.n.

“Duurzaam en energieneutraal”