LVE vrijstaaande woning
Bouwnummers A1 en A4

Laanwoningen

vrijstaand

In Land van Essche komen 2 vrijstaande laanwoningen in de jaren 30 stijl. De schitterende woningen zijn 6,5 meter breed en bieden een zee aan leefruimte, zowel in huis als rondom de woning. Kom binnen via de overdekte zijentree. In de grote hal is er ruimte voor een garderobe onder de open trap.

De woonkamer, met een groot raam, bevindt zich aan de straatkant. Als u op de bank zit, heeft u een prachtig uitzicht op de voortuin en de laan. De leefkeuken is gericht op de tuin. Hier kunt u een fantastische plek creëren met een kookeiland en een grote tafel waar de hele familie aan kan schuiven. Indien gewenst kunt u kiezen voor de optie om de garage bij de woning te betrekken, ook een uitbouw behoort tot de mogelijkheden.

Open de deuren en loop naar buiten. Hier voelt elke dag een beetje als vakantie, omdat de tuin aan de singel ligt en een zuidwestelijke oriëntatie heeft. Aan het einde van de tuin komen knotwilgen, zodat u voldoende privacy ervaart. Doordat de kavels echt riant zijn is er veel ruimte om het huis en woont u heerlijk vrij.

Door de breedte van het huis zijn ook de 3 slaapkamers en de badkamer op de 1e verdieping royaal. De overloop heeft daglicht dankzij het raam in de zijgevel. Als u de vaste trap naar boven neemt, komt u op de grote zolder onder het zadeldak. De bijzondere dakvorm zorgt voor veel sfeer. Als u de vaste trap naar boven neemt, komt u op de grote vrij indeelbare zolder onder het zadeldak. De bijzondere dakvorm zorgt voor veel sfeer. Stel u eens voor wat u allemaal met deze fantastische ruimte kunt doen, werken, sporten, gamen, extra slaapkamers of simpelweg gewoon de was. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Vrijstaand Woonkamer HR
Vrijstaand Keuken HR
Vrijstaand Slaapkamer HR
Vrijstaand Badkamer HR
Vrijstaand Tuin HR

Kenmerken

  • 145 m2 GBO
  • Kaveloppervlakte 477 en 605 m2

  • Grote tuin op het zuiden en westen aan het water

  • 2 parkeerplaatsen voor de garage

  • Grote garage van 17 m2

  • 3 slaapkamers en vrij indeelbare zolderverdieping

  • Voorzien van vloerverwarming en mooi sanitair/tegelwerk

  • Diverse opties mogelijk, zoals een dakkapel, uitbouw en betrekken garage bij leefkeuken

  • Koopprijs: € 739.000,- tot € 799.000,- v.o.n.
Begane grond
Eerste verdieping
Tweede verdieping
Minisituatie

Begane grond

Bouwnummers: A1 en A4

Eerste verdieping

Bouwnummers: A1 en A4

Tweede verdieping

Bouwnummers: A1 en A4

“2 parkeerplaatsen op eigen terrein”