Land van essche 1

Najaar 2023 start verkoop fase 1. Meld u aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Appartement XL

Bent u op zoek naar een appartement in Strijen, maar wilt u niet inboeten op ruimte? Bekijk dan dit fantastische nieuwe appartementen Land van Essche. Er zijn verschillende appartementen beschikbaar die in grootte variëren van 95 tot 130 m2. Altijd heeft een heerlijk balkon van minimaal 10 m2 met mooie uitzicht op de landelijke omgeving.

Deze nieuwbouwappartementen zijn energieneutraal, wat betekent dat u niet alleen bijdraagt aan een duurzamere toekomst, maar ook bespaart op uw energierekening. Bovendien kunt u in aanmerking komen voor rentekorting op uw hypotheek.

In het mooie gebouw, dat ontworpen is in de populaire jaren 30 stijl, is een lift aanwezig, waardoor u in principe geen trappen hoeft te lopen. U kunt genieten van gelijkvloers wonen in een groene omgeving. Is dat wat u zoekt? Schrijf u via onderstaande link in als belangstellende, dan houden we u met plezier op de hoogte. De verkoop van de nieuwbouwwoningen in fase 1 start in het najaar van 2023.

Kiest u voor comfortabel, gelijkvloers wonen in een gloednieuw appartement dat u helemaal naar uw smaak en idee inricht? Schrijf u dan in als belangstellende. De verkoop start in het najaar van 2023.

Family having a barbecue in garden 2022 03 08 01 35 35 utc

Kenmerken

  • Bruto vloeroppervlakte circa 95 tot 130 m2
  • Balkon van minimaal 10 m2 op het zuiden
  • Duurzaam en energieneutraal, lage energierekening en rentekorting op de hypotheek
  • Parkeren in het parkeerhof
  • Koopprijs circa 500.000,- v.o.n.

“Mis deze unieke kans niet!”